OpenCart

Postavitev spletne trgovine v OpenCart sistemu

OpenCart poganja čez 342.000 spletnih trgovin po svetu.

Uradna stran

Globalno prepoznan in uporabljen spletni sistem

OpenCart je priljubljen trgovinski sistem in ima številne uporabnike. Prav tako ima številne razvijalce in je dobro poznan tudi v našem okolju, zato ni večjih težav pri iskanju ponudnika, ki ga dobro pozna in lahko vzdržuje, prenovi, posodobi ali razvija obstoječo OpenCart trgovino.


OpenCart je odprtokodni sistem. Ima številčno predano skupnost, ki prispeva k njegovemu razvoju. Če se kje pojavi napaka v delovanju ali pomanjkljivost pri varnosti, je ta hitro opažena in hitreje odpravljena. Prav zato je odprokodni sistem načeloma bolj varen. Sama platforma je brezplačna in omogoča neomejeno uporabo, vsebinsko širitev in spreminjanje funkcionalnost.


Administracija

Enostavno upravljanje spletne trgovine

OpenCart ima pregleden urejevalski del in administratorji običajno nimajo večjih težav s spoznavanjem in uporabo.

OpenCart nadzorna plošča

Nadzorna plošča

Popoln pregled nad aktualnimi naročili, številom naročil, prodaj in strank, prodajno analitiko in drugim.

Upravljanje z uporabniki

Napredne nastavitve privilegijev za različne vloge uporabnikov; dodeljevanje pravic (za dostop in/ali urejanje posameznih delov strani) posameznim uporabniškim skupinam in uporabnikom.

Večtrgovinska namestitev

Možnost vodenja več spletnih trgovin iz skupnega administrativnega dela. Dodelite izdelke različnim trgovinam, izberite različno grafično predlogo za vsako trgovino, lokalizirajte sistemske nastavitve trgovine, določite ceno izdelka za vsako trgovino posebej.

Različne možnosti in značilnosti izdelkov

OpenCart omogoča hitro kreiranje možnosti, ki so na izbiro pri naročilu izdelka. Od velikosti, različnih barv, dimenzije ali karkoli glede na izdelek. Oblikujete lahko tudi različne specifikacije, ki jih dodelite, lastnosti pa dopišete glede na izdelek.

Komisijska prodaja

Vdelan sistem preko katerega lahko partnerji promovirajo določene izdelke in so plačani glede na učinek. Vsakemu partnerju se lahko dodeli svoj odstotek in ponudi različne možnosti plačila.

Popusti, kuponi, akcije

Različni načini za znižanje rednih cen, ki pokrivajo najbolj priljubljene metode za pridobivanje pozornosti in večjo prodajo.

Sistemska orodja

Omogočena je izdelava varnostnih kopij podatkovne baze in namestitev znotraj administracije. Komponenta za oglaševanje omogoča dodajanje in spremljanje marketinških kampanj, ki jih ustvarite.

Neomejen obseg vsebin

Kreirate lahko neomejeno število predstavitvenih vsebin in drugih prispevkov, kategorij, podkategorij in izdelkov.


Kupec in skupine kupcev

Dobra uporabniška izkušnja, relevantne informacije, prilagojena ponudba

Registirane obiskovalce lahko umeščamo v različne skupine. Tako lahko ustvarimo neomejeno število različnih nivojev uporabnikov, ki jim lahko prilagodimo npr. cene določenih izdelkov, za posamezno skupino kupcev lahko npr. oblikujemo posebne promocije, veleprodajo ali omogočimo vpogled v sicer neobjavljeno ceno ipd.

Veleprodaja

Filtriranje izdelkov

Omogočite obiskovalcu spletne trgovine, da pregleduje ponudbo po izbranih kriterijih, ki prikažejo njemu relevantne izdelke. Zlahka najdeno - zlahka kupljeno.

Različne denarne valute

Prodajate lahko v kateri koli denarni valuti, kjerkoli na svetu. Omogočite lahko samodejno posodabljanje vrednosti denarnih stopenj in nastavite različne davčne stopnje.

Večjezičnost

Za spletno trgovino je na voljo prevod v več kot 40 jezikih. Zlahka shendla kitajščino, japonščino, grščino ali arabščino in hebrejščino.

Sistemsko pošiljanje e-sporočil

Vdelan je sistem za prijavo na e-novice s katerim lahko hitro začnete e-marketinško kampanjo. E-sporočila lahko pošiljate izbirno - določenim kupcem oz. registiranim uporabnikom, kupcem glede na kupljen izdelek, le določeni skupini kupcev ipd..

Komentiranje in ocena izdelka

Ocena in uporabnikov komentar o izdelku lahko pomembno vpliva na odločitev o nakupu. OpenCart ima vdelano možnost za komentiranje in ocenjevanje izdelkov.

Oddaja naročila z registracijo ali kot gost

Registrirani kupci imajo vpogled v status trenutnega naročila, evidenco prejšnjih naročil, shranjevanje izdelkov v košarici za kasnejši nakup, dodajanje izdelkov na seznam želja, prejemanje raznih e-obvestil, ugodnosti za člane ipd.


Plačilne metode in dostava

Številne plačilne metode in različni načini dostave

Vsi načini plačila in dostave so modularni, zato se lahko enostavno namestijo izbrani načini kot je bančno nakazilo, plačilo po povzetju, PayPal, kreditna in debetna kartica. Prav tako lahko izbiramo med različnimi načini dostave ali pa se vdelajo dodatne možnosti.

Načini plačila in dostave

Različne plačilne metode

Integrirani so številni načini plačila, izbrati pa je možno tudi dodatne plačilne metode.

Različni načini dostave

Integrirani so številni globalni načini dostave, bolj lokalizirane načine pa nudijo zunanje razširitve in izdelava novih po meri.

Obročno plačevanje

Nastavite lahko obročno plačevanje in tako nadzorujete način zaračunavanja izdelkov ali storitev glede na vaš namen - bodisi da nameravate prodajati izdelke preko naročnine, promovirate popust ali članstvo ali pa le želite razbiti ceno na manjše obroke za večjo dostopnost.


Razširitve

Enostavna prilagoditev in razvoj funkcionalnosti po meri

Zaradi svoje modularne strukture je OpenCart izredno fleksibilen pri integraciji funkcionalnosti glede na potrebe projekta. Omogoča tako vdelavo lastnih rešitev kot uporabo zunanjih komponent, ki so na izbiro na dobro razvitem OpenCart trgu.

OpenCart razširitve

Integrirane osnovne razširitve

Modularni princip omogoča razširjene ali nove funkcionalnosti po potrebi. Vdelani so moduli za prikaz najbolj prodajanih izdelkov, izpostavljenih, najnovejših ali akcijskih izdelkov in še mnogi drugi.

Zunanje razširitve

OpenCart ima razvito živahno platformo, kjer je na izbiro široka in raznolika ponudba dodatnih modulov - od storitvenih integracij, plačilnih metod, konverzijskih modulov in mnogih drugih.

Prevod v katerem koli jeziku

OpenCart je preveden v številne jezike, po potrebi pa se lahko uporabi lastne prevode katerega koli dela sistema.


Analiza in statistična poročila

Pregled nad prodajo, poročila o ogledanih in kupljenih izdelkih.

Statistična poročila

OpenCart omogoča pregled nad različnimi statističnimi podatki, ki so v pomoč pri analizi uspešnosti spletne prodaje in delovanja spletne trgovine. Preverite lahko kateri izdelki so največkrat ogledani ali kateri so najpogosteje kupljeni; preverite lahko število naročil na dan, teden, mesec, leto; analizirate lahko vzorce vedenja in aktivnosti registriranih uporabnikov.

Ob souporabi zunanje analitične podpore, kot je npr. Google Analytics, pa dobimo poglobljen vpogled v splošno aktivnost in dinamiko na spletnih trgovini, trende in vedenjske vzorce vseh obiskovalcev spletne trgovine, ki predstavlja izhodišče za oblikovanje novih marketinških strategij in morebitnih sprememb v postavitvi ali delovanju spletne trgovine glede na rezultate analize.


SEO podpora

Podpora za osnovno SEO optimizacijo

SEO podpora

Na razpolago so vpisna polja za meta podatke in personalizirani URL-ji za vsak izdelek, kategorijo in druge strani, izdelava avtomatiziranega seznama vseh strani za indeksacijo iskalnikov, ki se samodejno posodobi, ko se doda nova stran, izdelek ali kategorija.

Še en dejavnik je hitrost oz. čas nalaganja spletne strani. OpenCart sistem je hiter, čas nalaganja je kratek. Uporabnik tako nemoteno ogleduje ponudbo in pri tem ne izgubi zanimanja zaradi čakanja več sekund po vsakem kliku, da se nova stran odpre.


Dodatki

Številne možnosti za pospeševanje prodaje.

Predvideni so različni načini znižanja rednih cen, ki pokrivajo najbolj priljubljene metode za pridobivanje pozornosti in večjo prodajo.

Darilni bon

Kuponi

Enostavno kreiranje kode za popust, veljavnost kupona se nastavi glede na čas, minimalno vrednost aktivacije, izdelek ali skupino izdelkov.

Darilni boni

Avtomatiziran sistem za nakup in unovčenje darilnega bona.

Točke zvestobe

Mehanizem za dodeljevanje števila točk glede na vrednost nakupa in določanje praga za koriščenje zbranih točk. Z uporabo točk zvestobe lahko povečate delež vračajočih kupcev in spodbudite k novim nakupom.

Akcije in promocije

Enostavna nastavitev prihodnjih promocij; zberemo izdelke, izberemo skupino uporabnikov in časovni okvir.

Primeri OpenCart spletne trgovine

 • Super erekcija

  Super erekcija

  Prenova spletne trgovine z enim izdelkom

 • Kanabi

  Kanabi

  Spletna trgovina s CBD izdelki

 • Vsezaoči

  Vsezaoči

  Spletna trgovina optike Auer s ponudbo očal priznanih blagovnih znamk

 • Fitway

  FitWay

  Spletna trgovina s prehranskimi dodatki za pomoč pri preoblikovanju telesa

04
Želite ovrednotenje vašega projekta ali individualno ponudbo?

Odgovorim na vaša vprašanja, podam predloge in ovrednotim vaš projekt glede na zahteve, pričakovanja, želje in potrebe.

Pošlji