Moje storitve

Spletno stran obravnavam celostno

Individualen pristop, delo po meri, rešitve prilagojene potrebam naročnika.


Izdelava spletnih strani

Izdelujem funkcionalne spletne strani, ki višajo stopnjo konverzij. Pri izdelavi upoštevam sodobne standarde in pravila dobre spletne prakse zato spletne strani dobro izgledajo in delujejo na vseh napravah.


Izdelava spletnih trgovin

Pregledno in prodajno učinkovito predstavljena ponudba, ki obiskovalcu omogoča, da hitro najde kar išče, intuitivna navigacija, jasno razumljiva košarica in postopek naročanja kjer je nakup opravljen enostavno in varno.


Oblikovanje spletnih strani

Oblikujem unikatne spletne strani, ki odražajo identiteto podjetja in so uporabnikom prijazne. Učinkovit in profesionalno oblikovan dizajn optimalno izkorišča spletni prostor in na privlačen način pripoveduje prepričljivo zgodbo.


Optimizacija spletnih strani

SEO temelji na načrtovanju vsebin in promociji, podprti s tehnično optimizacijo. Takšen pristop zagotavlja dolgoročne rezultate in krepi izbiro/preferiranje uporabnikov, ki na spletni strani najdejo to, kar iščejo.


Vzdrževanje spletnih strani

Spletna stran je živa platforma, ki potrebuje tehnično posodabljanje in vsebinsko ažuriranje, da ostaja v koraku s spletnimi standardi in da vedno znova privablja nove uporabnike ter prepriča stare, da se vračajo.


Prenova spletnih strani

Spletna stran ne dosega pričakovanih rezultatov? Celosten pregled in analiza spletnega obiska je priporočljiv začetek v uvid, kaj spletna stran potrebuje, kaj ji manjka, kaj deluje in kaj ne, kakšen je njen potencial in koliko ga koristi. Na osnovi analize obstoječe strani in drugih razlogov za prenovo lahko skupaj načrtujemo potek prenove spletne strani.

Izdelava mobilnih spletnih strani

Spletne strani se ponašajo z dobrim mobilnim dizajnom, jasnim sporočilom in hitrim časom nalaganja. Mobilni uporabniki hitro najdejo iskane informacije in zlahka krmarijo po spletni strani.

Spletno oglaševanje

Sodelujem s preverjenim strokovnjakom, ki nudi celosten pristop k spletnemu oglaševanju, poudarek pa daje sistemskim pristopom, ki prinašajo dolgoročne rezultate v obliki povečanja konverzij in prometa, vračanja uporabnikov in večje vidnosti in prepoznavnosti na spletu.

Prevajanje spletnih strani

V kolikor potrebujete spletno stran v več jezikih, sodelujem s prevajalsko agencijo z dolgoletnimi izkušnjami. Profesionalni prevajalci bodo poskrbeli za strokovne prevode in lokalizacijo vaše spletne strani.


5 razlogov

Zakaj sodelovati z mano

1. Osebni pristop

Poslušam in prilagajam se vašim potrebam; svetujem in priporočam, vendar je na koncu vsaka odločitev v vaših rokah.

Ne delam “na silo”. Če menim, da nisem primerna za izvedbo projekta glede na vaša pričakovanja in potrebe, to odkrito povem že na začetku.

Predana svojemu delu konstantno raziskujem nove tehnologije in druge novosti ter priporočam in implementiram optimalne sodobne rešitve.

Delam pošteno in iskreno; rastem na podlagi priporočil zadovoljnih strank.

Zavedam se, da le uspešno izveden projekt omogoča uspešno poslovanje in nove poslovne priložnosti za vas.

2. Stremim k popolnosti s pomočjo preprostih rešitev

Izberem pristop s katerim lahko učinkovito dosežem želen rezultat in opravim zastavljeno nalogo ter vam tako ponudim optimalno rešitev.

Izogibam se postavljanju generičnih spletnih strani z odvečnim balastom in napihnjeno kodo. Preproste, “čiste” strani se hitreje nalagajo, so enostavnejše za uporabo, lažje jih je vzdrževati in predstavljajo manjše tveganje za tehnične napake.

Uporabljam odprtokodne sisteme, tako da nikoli niste “ujeti” in zavezani k enemu ponudniku. Spletno stran lahko upravlja in razvija naprej vsak, ki pozna CMS sistem kot npr. Joomla! ali druga, vsem dostopna odprtokodna orodja.

3. Izkušnje in strokovnost

Imam dolgoletne izkušnje na področju izdelave spletnih strani in spletnega oblikovanja. Sodelujem tudi s specialistom za SEO optimizacijo in spletno oglaševanje.

Stremim k izdelavi visokokakovostnih spletnih rešitev, ki delujejo na vseh napravah.

Spremljam trende s področja spletnega razvoja in grafičnega oblikovanja in sem na tekočem s sodobnimi spletnimi tehnologijami in standardi.

Delo opravim v roku in znotraj dogovorjenega cenovnega razpona.

Moj cilj je uspešno izvesti projekt, kar pomeni zadovoljiti vaša pričakovanja in potrebe ter pripomoči k uspešnejšemu poslovanju vašega podjetja.

4. Vse pod eno streho

Izvajam storitve, ki vam omogočijo uspešen prodor na spletu - od načrtovanja, oblikovanja in izdelave spletne strani, do oblikovanja vsebin in promocijskega gradiva.

Za vidnost in visokouvrščene rezultate iskanj poskrbi sodelavec z optimizacijo za iskalnike, ki svetuje tudi pri pripravi predstavitvenih vsebin in iskalnikom prijaznih podpornih člankov za potrebe optimizacije.

Sodelujem tudi z lektorjem in s prevajalsko agencijo, tako da lahko poskrbim tudi za končno izvedbo vsebinskega dela spletne predstavitve.

5. Cenovno ugodne storitve

Poslujem z minimalnimi posrednimi stroški, zato se dejansko plača le strokovnjaka, ki dela na projektu.

Zaračunam le tisto, kar naredim, in takrat, ko dejansko delam za vas.

Imam pošteno razmerje med kakovostjo, ki jo dobite, in ceno, ki jo plačate.